МЕНЮ
Ru Uk En

Проект ресторану American food&drink у ТРЦ Екватор у Рівному

Опис проекту:
Студія Adesign розробила дизайн-концепцію інтер'єру для ресторану гриль-бару у торгово-розважальному центрі. Відкрита кухня ресторану є ефективним рішенням для тих, хто прагне завоювати довіру клієнтів, демонструючи чистоту та технологію виробництва. Спостерігати за процесом готування досить цікаво, що допомагає скрасити очікування замовлення. У цьому проекті ми прагнули наголосити на красі приготування страв. Для цього була розроблена акцентна зона «майстер-шефа»: стіл шеф-кухаря розміщений перед шафами для дозрівання м'яса та стейків, які оформлені у вигляді гарної вітрини з підсвічуванням та декором. Затишна стійка фуд-корту розділена на 2 частини: зону оплати та видачі замовлення та зону бару. Темний колір стін створює драматичний ефект, текстури натурального дерева створюють затишок в інтер'єрі, а багатий бордовий відтінок акцентних зон привертає увагу та дає асоціацію гармонійного поєднання м'яса та вина.

Хочу такий проект!
 

Дизайн ресторана
 

проект ресторана на фудкорте
 

дизайн фудкорта в ТРЦ
 

Проект бара
 

Дизайн гриль бара
 

Дизайн ресторана гриль
 

Дизайн открытой кухни
 

Дизайн интерьера для мастер шефа
Сподобався проект?

Замовте консультацію нашого спеціаліста з промокоду "ВАУДИЗАЙН" та отримайте знижку 5% на розрахунок Вашого унікального проекту!

Залишіть заявку

і ми передзвонимо Вам протягом 30 хвилин