МЕНЮ
Ru Uk En

Проект ресторану American food&drink у ТРЦ Екватор у Рівному

Опис проекту:
Студія Adesign розробила дизайн-концепцію інтер'єру для ресторану гриль-бару у торгово-розважальному центрі. Відкрита кухня ресторану є ефективним рішенням для тих, хто прагне завоювати довіру клієнтів, демонструючи чистоту та технологію виробництва. Спостерігати за процесом готування досить цікаво, що допомагає скрасити очікування замовлення. У цьому проекті ми прагнули наголосити на красі приготування страв. Для цього була розроблена акцентна зона «майстер-шефа»: стіл шеф-кухаря розміщений перед шафами для дозрівання м'яса та стейків, які оформлені у вигляді гарної вітрини з підсвічуванням та декором. Затишна стійка фуд-корту розділена на 2 частини: зону оплати та видачі замовлення та зону бару. Темний колір стін створює драматичний ефект, текстури натурального дерева створюють затишок в інтер'єрі, а багатий бордовий відтінок акцентних зон привертає увагу та дає асоціацію гармонійного поєднання м'яса та вина.

Хочу такий проект!
Дизайн ресторана
 

Дизайн ресторана
проект ресторана на фудкорте
 

проект ресторана на фудкорте
дизайн фудкорта в ТРЦ
 

дизайн фудкорта в ТРЦ
Проект бара
 

Проект бара
Дизайн гриль бара
 

Дизайн гриль бара
Дизайн ресторана гриль
 

Дизайн ресторана гриль
Дизайн открытой кухни
 

Дизайн открытой кухни
Дизайн интерьера для мастер шефа
 

Дизайн интерьера для мастер шефа
Сподобався проект?

Замовте консультацію нашого спеціаліста з промокоду "ВАУДИЗАЙН" та отримайте знижку 5% на розрахунок Вашого унікального проекту!

Залишіть заявку

і ми передзвонимо Вам протягом 30 хвилин